Over Carlijn Siteur

In 2011 ben ik afgestudeerd als verloskundige, één van de allermooiste beroepen van de wereld. De eer om aanwezig te mogen zijn bij de geboorte van nieuw leven, wauw! In ruim vijf jaar tijd heb ik meer dan 300 moeders en vaders begeleid en kindjes geboren zien worden. In het begin werkte ik als verloskundige vooral vanuit mijn hoofd, de regels en protocollen strak volgend. Geleidelijk aan kwam daar verandering in. Ik kwam tot inzicht dat ik de beste zorg leverde als ik open stond voor de wensen van mijn zwangere en haar partner en daarbij luisterde naar zowel mijn hoofd, als mijn gevoel.

Daar was voor nodig dat ik zelf meer op mijn gevoel ging vertrouwen. Door Mindfulness, haptonomie en diverse andere stromingen omtrent bewustzijn lukte dat. De inzichten en ervaringen die ik op deed, paste ik toe tijdens mijn begeleiding van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed en ik zag wat voor een effect dat had.

Ik zag vrouwen groeien als ze konden beslissen door te luisteren naar zowel hun hoofd als hun gevoel. Ik zag hoeveel kracht het gaf als ze vanuit hun eigen wijsheid beslissingen namen, omdat ze zelf aanvoelden wat ze nodig hadden en daar bij konden blijven. Dit gunde ik iedere vrouw! Dit proces gaf me meer voldoening en energie dan het medische aspect van het werk. Vandaar de stap om in 2017  te stoppen als verloskundige en me volledig te richten op het begeleiden van ouders die meer vanuit vertrouwen willen leven.

Carlijn Siteur vrouwencoach - zwanger - moeder - Arnhem

Mijn eigen manier van begeleiden heb ik omgezet naar een unieke methode. Een methode die ik uitgebreid heb toegepast in de praktijk als verloskundige. Daarnaast heb ik hem succesvol kunnen toepassen tijdens de geboorte van mijn eigen kindje. Een combinatie van praktische informatie en tips, verdiepende oefeningen op basis van Mindfulness en haptonomie en aandacht en ruimte voor jouw beleving.

Ik gun het je dat je durft te luisteren naar je gevoel, kunt voelen wat je nodig hebt en daar naar kunt handelen. Wil je dit ook ervaren, dan kun je terecht voor individuele begeleiding of één van de groepscursussen. Dit kan zowel tijdens de zwangerschap als in de periode na de bevalling.

Mocht je meer willen weten of twijfel je nog of ik iets voor je kan betekenen, bel me gerust om dit samen uit te zoeken. Mijn telefoonnummer is 06-20456059.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

Liefs,

Carlijn Siteur

© Copyright - Carlijn Siteur- Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia