Zwangerschapsmassage

Ben je toe aan een moment om te ontspannen tijdens je zwangerschap? Vliegt de tijd voorbij?

Een zwangerschapsmassage is een mooie manier om stil te staan én om te vieren dat jouw lichaam een heel nieuw mensje laat groeien.

Warmte en aanraking zorgen ervoor dat je lichaam zicht ontspant en je gedachten tot stilstand kunnen komen. Er ontstaat verzachting en meer verbinding met jouw eigen lichaam. Hierdoor kan er ook makkelijker verbinding met jullie kindje ontstaan.

Dat is wat veel vrouwen ervaren tijdens een massage: “De massage was heerlijk, maar het grootste cadeau was dat mijn kindje zoveel bewoog. Het was echt een moment voor ons samen!”

mama-massage-Carlijn-Siteur

Wat houdt een zwangerschapsmassage in?

We beginnen met een kopje thee en er is tijd om te bespreken hoe het met je gaat en of er iets is waar je tegenaan loopt. Soms volstaat het als je het kunt uitspreken en anders heb ik als voormalig verloskundige (np) de afgelopen 10 jaar een schatkist vol met tips en informatie verzameld, waar ik graag uit deel en je verder mee help.

De zwangerschapsmassage vindt plaats in zijligging. Door middel van kussens zorg ik ervoor dat je zo comfortabel ligt, dat je optimaal kunt ontspannen. Je armen, rug, bekkengebied, benen en voeten worden heerlijk gemasseerd. Als het voor jou mogelijk is om kort op je rug te liggen, kan ik ook je hoofd en nek masseren. Mocht je het prettiger vinden als er een bepaald gebied niet gemasseerd wordt, kun je dat uiteraard aangeven.

Het grote voordeel van een zwangerschapsmassage in zijligging is dat ik jouw bekkengebied extra goed kan masseren en eventuele pijnklachten kan verlichten. Daarnaast zorgt een massage in zijligging ervoor dat je makkelijk contact kunt maken met jouw kindje en indien je dat wenst, kan ik jouw buik zachtjes mee masseren. Zo zorgen we ervoor dat het een verbindende ervaring is voor jullie samen.

Ik masseer met de zwangerschapsolie van Weleda, een olie met lichte geur van sinaasappelbloesem en rozen. Het bestaat uit amandelolie, jojobaolie, tarwekiemolie en bevat een extract van Arnica.

Praktisch

Zwangerschapsmassage duurt 1,5 uur voor 89,50

Locatie: BabySpa Zo Zoet, Tempelierstraat 4 in Huissen.

Wanneer je met je auto komt kun je gratis parkeren op de Molenweide in Huissen. Vanwege de ligging aan de dijk, geniet je direct van de mooie groene natuur. Op slechts 50 meter lopen ligt BabySpa Zo Zoet.

Je kunt een afspraak maken via deze website van BabySpa. Als je doorscrolt naar beneden, zie je de optie zwangerschaps/mama massage verschijnen en kun je zelf in de agenda een afspraak inplannen.

© Copyright - Carlijn Siteur- Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia