Kraambed en mama massage

Massage is een prachtige manier om weer thuis te komen in je lijf.

Of je nu net bevallen bent of al tieners in huis hebt rondlopen, het moederschap vraagt veel van ons. We zijn druk met het overzicht bewaren, aanvoelen en afstemmen op onze omgeving, maar vergeten vaak de belangrijkste persoon in ons leven; wij zelf.

Massage helpt om uit je hoofd te komen en in je lijf. Het biedt de gelegenheid om stil te staan bij hoe het écht met je gaat. Zachtheid en warmte mag naar plekken die het nodig hebben, waardoor er ontspanning en ruimte komt. Klinkt goed, toch?

Kraambed massage

Een kraambed massage helpt je herstellen. Liefdevolle aanraking brengt je weer in je lijf en laat je gedachten tot stilstand komen. Het brengt verzachting op plekken die gespannen zijn na het harde werken tijdens een geboorte. Het brengt je tot rust. Veel kraamvrouwen vallen in slaap tijdens mijn massages. Een kraambed massage helpt om te verwerken wat je allemaal beleeft en geeft richting en begrenzing van je lijf.

Een kraambed massage of mama massage wordt nog veelal als luxe gezien, terwijl het wat mij betreft basiszorg mag zijn. Je hebt zojuist een kind op de wereld gezet. Een prestatie van wereldformaat! Iedere topsporter die een vergelijkbare prestatie neerzet, heeft 24/7 een massageteam ter beschikking. Dan verdien jij dat als kraamvrouw ook!

Ik kom bij jullie aan huis voor een massage met mijn massagetafel. Zo is er altijd ruimte om je kindje nog te voeden indien dat fijn is en je hoeft na de massage de deur niet meer uit. Ideaal!

Mama massage

Massage is niet alleen fijn als je een kersverse mama bent. Ook later, misschien júist wel later. Als de gebroken nachten zich opstapelen, je continue het gevoel hebt van ‘aan’ staan en je armen moe zijn van het vele dragen van jullie kindje. Als jouw lijf snakt naar ontspanning, naar gedragen worden. Mogen ontvangen in plaats van alleen maar geven. Jezelf weer opladen, zodat je daarna vol goede moed en energie er weer tegenaan kunt.

Het maakt niet uit hoe oud jullie kindje is, je bent altijd welkom voor een massage. Bij jou aan huis of op een prachtige locatie. Eventueel in combinatie met coaching, zodat we kunnen kijken wat je zelf kunt doen in het dagelijks leven om ruimte, ontspanning en oplaadmomenten te creëren.

Behandelingen:
  • Kraambed massage: we beginnen de massage met een voetenbad en ruimte om je bevallingsverhaal te delen. Er is dan nog ruimte om je kindje te voeden. Daarna is alle tijd voor jou en mag je op de massagetafel komen liggen waar ik je voeten, benen, rug en nek masseer. Als je het fijn vindt, kan ik ook je buik masseren.
  • Mama massage: we beginnen de massage met ruimte om te delen hoe het met je gaat en hoe je het ouderschap ervaart. Indien je ergens tegenaan loopt, kunnen we daar altijd samen naar kijken en dieper op in gaan. De balans tussen coaching en massage verloopt organisch tijdens een sessie, maar ik zorg er altijd voor dat er nog tijd is om te eindigen met een massage. Zodat je ontspannen de sessie afsluit.

Beide sessies duren 2 uur en kunnen zowel aan huis als op een mooie locatie plaatsvinden.

Kraambed en mama massages kunnen zowel in de ochtend als in de avond plaatsvinden. Ook op zaterdagochtend. Het is handig als er iemand extra aanwezig is om zorg te dragen voor jullie kindje, zodat jij volledig kunt ontspannen.

Tarieven

Kraammassage of mama massage aan huis €175,-

Mama massage op locatie €125,-

Mocht je het leuk vinden om een massage als (kraam)cadeau te geven of vragen, zijn er cadeaubonnen. Het bedrag is zelf te bepalen.

© Copyright - Carlijn Siteur- Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia