Moederschap, een hele beleving!

Al eeuwenlang komen vrouwen samen. Graag zet ik die traditie voort.

Het leven is soms best een uitdaging. Wellicht betrap jij jezelf er ook op dat jij veel voor anderen zorgt, maar daarbij vergeet om ook voor jezelf te zorgen. Ervaar je dat je de hele tijd ‘aan’ staat en verlangt naar rust. Of dat je je altijd zo moe en futloos voelt en niet weet hoe je weer tot opladen komt.

Een vrouwencirkel is dan de ideale manier om gehoor te geven aan je verlangens. We creëren samen een sfeer waarin je helemaal jezelf mag zijn. Een avond waarin ik jou uitnodig om af te stemmen op jezelf. Wat heb jij nodig? Wat voel je als je hier zo zit? Soms roept het weerstand op, komt er boosheid of verdriet naar boven, omdat er de ruimte is om gezien te worden. Soms word je je bewust van hoeveel liefde en dankbaarheid er is in je leven.

Daarbij komt de verbinding met andere vrouwen. Een gemis dat veel vrouwen (hebben) ervaren in hun leven. In de cirkel is er geen plek voor concurrentie of geroddel, maar wel om elkaar te zien, horen en waarderen voor wie we zijn. Gewoon zoals we zijn, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Er is ruimte om te delen, er is altijd één of meerdere meditaties of visualisaties en we doen vaak iets van een lichaamsgerichte oefening.

Ik wil je van harte uitnodigen een keertje aan te sluiten. Mocht je het spannend vinden of weerstand ervaren, mag je me altijd bellen om dit van tevoren te bespreken. Niks is gek!

Wat brengt deelname aan een vrouwencirkel mij?

Na deelname aan een vrouwencirkel zal het makkelijker zijn om bij jezelf te blijven. Je kunt verbinden met andere vrouwen die jouw zoektocht herkennen. Ervaren dat je niet alleen bent in wat je ervaart en voelt, geeft vaak al rust. Vrouwen die eerder bij een vrouwencirkel aanwezig waren, gaven aan dat ze meer rust voelde en meer verbinding met zichzelf. Wie wil dat nu niet? Tel daar ontspanningsoefeningen en chocola bij op en je hebt de perfecte combi!

Praktisch

De eerstvolgende vrouwencirkel zal in januari 2023 zijn. Mocht je een mailtje willen ontvangen als de datum bekend is, meld je dan aan voor de nieuwsbrief of stuur een mailtje met “vrouwencirkel” als onderwerp.

De cirkel heeft een beperkt aantal plekken, dus er is alle tijd en ruimte voor jou.

Het is fijn als je een dekentje of vest meeneemt en warme sokken. Je hoeft niets bijzonders aan te trekken, trek vooral iets aan waar jij je fijn in voelt.

Ticket: €22,50

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@carlijnsiteur.nl

Kun je deze keer niet, maar wil je wel op de hoogte blijven voor een volgende keer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

© Copyright - Carlijn Siteur- Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia