Moederschap, een hele beleving!

Moeder zijn is soms best een uitdaging. Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat jij continue voor anderen zorgt, maar daarbij vergeet om ook voor jezelf te zorgen? Een moedercirkel is de perfecte manier om daar verandering in te brengen. Een avond om stil te staan bij het moederschap, alle aandacht gaat naar jou en jouw beleving van het moeder zijn. Delen met andere moeders waar je tegenaan loopt, maar dan op gevoelsniveau. We gaan niet in de oplossingen, maar meer in de beleving en het gevoel.

Het thema van deze moedercirkel is “grenzen aangeven.” Ben jij bewust van je eigen grenzen? Voel je ze makkelijk aan of merk je het pas als je er lang en breed overheen gegaan bent? En als je ze dan aanvoelt, hoe lukt het jou om er gehoor aan te geven? En wat maakt het moeilijk om een grens aan te geven? In je werk, in je relatie, in het moeder zijn.

We gaan ervaringen uitwisselen, mediteren en een leuke oefening doen om te ontdekken waar jouw grens ligt. En ik deel met jullie hoe het makkelijker wordt om die grens te ontdekken en ernaar te handelen.

Carlijn Siteur - vrouwencoach - Moederschapsbeleving

Wat brengt deelname aan een moedercirkel mij?

Na deelname aan een moedercirkel zal het makkelijker zijn om bij jezelf te blijven. Je kunt verbinden met andere moeders die jouw zoektocht herkennen. Ervaren dat je niet alleen bent in deze pittige rol, geeft vaak al rust. Vrouwen die eerder bij een moedercirkel aanwezig waren, gaven aan dat ze meer rust voelde in het moederschap en meer verbinding met zichzelf. Wie wil dat nu niet? Tel daar ontspanningsoefeningen en chocola bij op en je hebt de perfecte avond!

Praktisch

De eerstvolgende moedercirkel zal plaatsvinden in november. Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@carlijnsiteur.nl

Kun je deze keer niet, maar wil je wel op de hoogte blijven voor een volgende keer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

© Copyright - Carlijn Siteur- Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia