Moederschap, een hele beleving!

Moeder zijn is soms best een uitdaging. Betrap jij jezelf er ook wel eens op dat jij continue voor anderen zorgt, maar daarbij vergeet om ook voor jezelf te zorgen? Een moedercirkel is de perfecte manier om daar verandering in te brengen. Een avond om stil te staan bij het moederschap, alle aandacht gaat naar jou en jouw beleving van het moeder zijn. Delen met andere moeders waar je tegenaan loopt, maar dan op gevoelsniveau. We gaan niet in de oplossingen, maar meer in de beleving en het gevoel.

Iedere cirkel heeft zijn eigen thema waarmee we aan de slag gaan.

We gaan ervaringen uitwisselen, mediteren en een leuke oefening doen om te ontdekken waar jouw grens ligt. En ik deel met jullie hoe het makkelijker wordt om die grens te ontdekken en ernaar te handelen.

Wat brengt deelname aan een moedercirkel mij?

Na deelname aan een moedercirkel zal het makkelijker zijn om bij jezelf te blijven. Je kunt verbinden met andere moeders die jouw zoektocht herkennen. Ervaren dat je niet alleen bent in deze pittige rol, geeft vaak al rust. Vrouwen die eerder bij een moedercirkel aanwezig waren, gaven aan dat ze meer rust voelde in het moederschap en meer verbinding met zichzelf. Wie wil dat nu niet? Tel daar ontspanningsoefeningen en chocola bij op en je hebt de perfecte middag!

Zondag 2 oktober zal een speciale editie zijn. In plaats van de gebruikelijke 2 uur, duurt deze cirkel van 14-19:30

Zo kun je lekker lang in je eigen bubbel blijven en ervoor kiezen om het spitsuur thuis over te slaan, als je dat fijn vindt. Om 17:00 eindigt de cirkel zelf en kun je er ook voor kiezen om te gaan, als je liever thuis eet.

Praktisch

Deze extended version van de moedercirkel is 2 oktober 2022

We beginnen om 14:15 met inloop vanaf 14:00 en we eindigen rond 17:00 Je kunt er dan voor kiezen om naar huis te gaan of om te blijven. We eten dan samen soep en broodjes en is er  ruimte om te verbinden, op een manier die nog mag ontstaan. Dit eindigt om 19:30 maar uiteraard ben je vrij om eerder te gaan.

De cirkel heeft een beperkt aantal plekken, dus er is alle tijd en ruimte voor jou.

Het is fijn als je een dekentje of vest meeneemt en warme sokken. Je hoeft niets bijzonders aan te trekken, trek vooral iets aan waar jij je fijn in voelt.

Ticket: €77,00

Wil je erbij zijn? Stuur dan een mailtje naar info@carlijnsiteur.nl Mocht je allergieën hebben, wil je dit dan meteen vermelden?

Kun je deze keer niet, maar wil je wel op de hoogte blijven voor een volgende keer? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief. 

© Copyright - Carlijn Siteur- Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia