Coaching

Tijdens de zwangerschap gebeurt er zoveel meer dan alleen een kindje dat in jouw buik groeit. Het vraagt van je om je aan te passen. Je zorgt nu niet alleen voor jezelf, maar ook voor dat kleintje in je buik. Op je werk moet je waarschijnlijk dingen regelen en ook met je partner bespreek je dingen waar je het voorheen nooit over had. Er komt een heleboel nieuws op je af. Gevoelens van vreugde, verdriet en onzekerheid gaan dan vaak hand in hand. Tel daar het effect van de hormonen bij op en het feest is compleet. Een zwangerschap kan daarmee een confronterende periode voor je zijn. Mijn intentie is om jou de confrontatie te laten zien als een waardevolle uitnodiging om jezelf beter te leren kennen.

Ook na de bevalling komt er veel op je af. Je bent verantwoordelijk voor iemand anders dan alleen jijzelf…en dan ook nog voor iemand die niet kan praten en duidelijk kan aangeven wat hij of zij nodig heeft. Misschien liep de bevalling wel heel anders dan je had gedacht of is de overgang naar het moederschap pittiger dan verwacht. Nadat je eerst alles zelf kon bepalen, is er nu een klein kindje dat volledig jouw dagindeling bepaalt. Ook daarin wisselen vreugde, verdriet en onzekerheid elkaar regelmatig af.

Wat houdt een coachgesprek in?

Ik bied graag alle ruimte en aandacht aan de beleving van je zwangerschap, de bevalling of het ouderschap. Ook als er sprake is van teleurstelling of twijfel. Vaak praten we niet over moeilijke gevoelens omdat we dat gek of niet sociaal wenselijk vinden. Je moet tenslotte blij zijn dat je zwanger bent of dat je een gezond kindje hebt. Samen creëren we een moment waarbij je helemaal jezelf kunt zijn en alles mag ervaren en zeggen zoals het is. Dat lucht vaak al enorm op. Daarbij kijken we samen hoe je weer meer op jezelf kunt vertrouwen.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van mijn eigen kennis en ervaring als voormalig verloskundige. Daarnaast werk ik veel met meditatie, Mindfulness, haptonomie en andere stromingen die gericht zijn op bewustwording.

Je kunt ook kiezen voor een combinatie met massage. Zeker als je merkt dat je regelmatig verdwaald in gedachten, kan een massage helpen om meer rust en ontspanning te ervaren. Mocht je kiezen voor een afspraak bij je thuis, neem ik mijn massagetafel mee. Ook in het kraambed kan ik bij je thuis komen voor een heerlijke massage. Mocht je meer willen weten over de opties rondom massage, kun je hier meer lezen.

Op locatie afspreken kan uiteraard ook.

Praktische informatie

Wil je ontdekken of een sessie iets voor je is? Neem gerust contact met me op in de vorm van een mailtje naar info@carlijnsiteur.nl Bellen mag ook altijd, dat kan naar 06-20456059.

Tarieven

Coachsessie aan huis 2 uur:   €155,-     Optioneel incl massage voor meerprijs van €20,-

Coachsessie op locatie 2 uur: €125,-    Optioneel incl massage 

© Copyright - Carlijn Siteur- Alle rechten voorbehouden - Made by Saskia